Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Rayo Sanluqueño (118310) - F.c. Mies (1596511) » 515861683: T46/J14/V

Liga 515861683 Información oficial sobre el partido 515861683 en Hattrick

20.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / V.97 (5610)

vilapie Alineación oficial del equipo 'vilapie' en el partido 0 - 1 Deportivo La Felguera Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Felguera' en el partido
0 - 1 Māris Ķenga (12')
vilapie Alineación oficial del equipo 'vilapie' en el partido 0 - 1 Deportivo La Felguera Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Felguera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vilapie Alineación oficial del equipo 'vilapie' en el partido 2 - 0 Deportivo La Felguera Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Felguera' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vilapie

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jusse Pelto-Aho va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Garat va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Heiner Werners va estar a punt de marcar al minut 23 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de vilapie la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): En Kemal Ayberk de vilapie va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Władysław Machulec va prendre el seu rol al minut 58.

Deportivo La Felguera

Goles Goles

  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Depor el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Māris Ķenga va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): Depor van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 3 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Māris Ķenga no va ser gens encertat.
  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): José Luis Benítez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jörg Paffendorf, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.