Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lamas (1416786) - Gasteiz F.C. (773843) » 515859843: T46/J13/V

Liga 515859843 Información oficial sobre el partido 515859843 en Hattrick

13.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 13 / V.82 (5595)

Lamas Alineación oficial del equipo 'Lamas' en el partido 1 - 3 Legoplastika HFC Alineación oficial del equipo 'Legoplastika HFC' en el partido
0 - 1 Jonas Steward (13')
0 - 2 Jonas Steward (28')
Isaac Tumuhairwe (72') 1 - 2
1 - 3 Jonas Steward (87')
Lamas Alineación oficial del equipo 'Lamas' en el partido 1 - 3 Legoplastika HFC Alineación oficial del equipo 'Legoplastika HFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lamas Alineación oficial del equipo 'Lamas' en el partido 1 - 2 Legoplastika HFC Alineación oficial del equipo 'Legoplastika HFC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,8 % 50,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lamas

Goles Goles

  • 103 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passava el minut 72 del matx, quan l'atent Isaac Tumuhairwe va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 19 (Ocasión de falta): Andreas Thorstensson va llançar una falta directa al minut 19 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al 38, Bonifácio dos Reis hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ferran Portet. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Bonifácio dos Reis va disposar d'una bona oportunitat al minut 68, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lego. La jugada d'estratègia del Lamas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Henning Scheerer va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Henning Scheerer de Lamas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bonifácio dos Reis.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Florian Stoiber de Lamas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Legoplastika HFC

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Albert Oró arribés a peus de Jonas Steward, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Lego el 0 - 1.
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Passaven 28 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jonas Steward va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 87 minuts de joc, Jonas Steward, corrent com un esperitat, superà primer Josep Matavera per velocitat, i després el porter posant el 1 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Cerroa de Lego va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Ferran Portet va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Pablo Jeantes va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Lego es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Lego es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Óscar Guezuruaga no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Óscar Sebastián al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): Diego Gasol estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.