Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PROMESAS C.F. (122521) - Bambinos 2 (1432111) » 515858476: T46/J3/V

Liga 515858476 Información oficial sobre el partido 515858476 en Hattrick

04.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / V.76 (5589)

PROMESAS C.F. Alineación oficial del equipo 'PROMESAS C.F.' en el partido 3 - 0 Rayo Vayacaño C.F Alineación oficial del equipo 'Rayo Vayacaño C.F' en el partido
廖 (Liao) 翊豪 (Yihao) (34') 1 - 0
Pavlos Mpousoulas (75') 2 - 0
Matan Katzav (80') 3 - 0
PROMESAS C.F. Alineación oficial del equipo 'PROMESAS C.F.' en el partido 3 - 0 Rayo Vayacaño C.F Alineación oficial del equipo 'Rayo Vayacaño C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PROMESAS C.F. Alineación oficial del equipo 'PROMESAS C.F.' en el partido 1 - 1 Rayo Vayacaño C.F Alineación oficial del equipo 'Rayo Vayacaño C.F' en el partido
Tiene suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,6 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PROMESAS C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del PROMESAS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en 廖 (Liao) 翊豪 (Yihao) va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Pavlos Mpousoulas de PROMESAS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Matan Katzav va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 0 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): PROMESAS van sortir al contraatac amb encert al minut 22, però Pavlos Mpousoulas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Matan Katzav, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pino Grillo de PROMESAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pino Grillo de PROMESAS va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nikolakis Efstathiou de PROMESAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Al minut 12, Pavlos Mpousoulas de PROMESAS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): En Bruno Nervio ocupà el lloc d'en Esteban Castolba al 59 minuts, dos minuts després que el jugador de PROMESAS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Rayo Vayacaño C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Al minut 21 de partit, João Isidoro Ferreira de Vayacaño va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Hunor Séllei va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Fabian Hinterwirth va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Marian Pavel va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Frédéric Trompette ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucio La Rana.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Walter Krierer de Vayacaño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.