Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real El Sol (1599869) - Venta del Moro (1336485) » 515854368: T46/J6/V

Liga 515854368 Información oficial sobre el partido 515854368 en Hattrick

25.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / V.37 (5550)

Real Txuri Alineación oficial del equipo 'Real Txuri' en el partido 0 - 1 Venta del Moro Alineación oficial del equipo 'Venta del Moro' en el partido
0 - 1 Markku Hyvönen (88')
Real Txuri Alineación oficial del equipo 'Real Txuri' en el partido 0 - 1 Venta del Moro Alineación oficial del equipo 'Venta del Moro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Txuri Alineación oficial del equipo 'Real Txuri' en el partido 2 - 0 Venta del Moro Alineación oficial del equipo 'Venta del Moro' en el partido
Tiene mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Txuri

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Txuri va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Germanas Žalebinas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alessandro Ruggirello.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mehmet Ali Nesim va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Michele Benedetti va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dominicus Cannegieter va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Alessandro Ruggirello va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Michele Benedetti. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Marnix Vermeiren, que no va rendir al seu nivell habitual.

Venta del Moro

Goles Goles

  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Markku Hyvönen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Venta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Odde Zucker va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Józef Lazarek va ser clau en la jugada d'atac de Venta al minut 85, quan ell mateix va fer una passada brutal a Markku Hyvönen, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 89 per Erik Finnberg va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Markku Hyvönen, el jugador de Venta va ser expulsat al minut 89.