Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hattrick se va (440624) - HOLTER (1431032) » 515854364: T46/J5/V

Liga 515854364 Información oficial sobre el partido 515854364 en Hattrick

18.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / V.37 (5550)

Liverpool C.D Alineación oficial del equipo 'Liverpool C.D' en el partido 2 - 1 HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido
0 - 1 Juan Carlos Varas (34')
Cornel Morar (74') 1 - 1
Cornel Morar (79') 2 - 1
Liverpool C.D Alineación oficial del equipo 'Liverpool C.D' en el partido 2 - 1 HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Liverpool C.D Alineación oficial del equipo 'Liverpool C.D' en el partido 2 - 0 HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liverpool C.D

Goles Goles

  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Passat el minut 74 de joc, Cornel Morar facilitava les coses al Liverpool amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 79 gràcies a la jugada de Cornel Morar, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Liverpool va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Eduardo Madero va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Michele Santarelli quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Michele Santarelli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Liverpool.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Landecho, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Sergio Echáuz probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

HOLTER

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Juan Carlos Varas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Santo Trielli de HOLTER, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En José Ramón Varea va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fidel Dapena va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Santo Trielli aquest no va estar a l'altura.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Santo Trielli, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Santo Trielli, en lloc de córrer, relliscava.