Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pareton F.C. (1457511) - Spartak de Chamartin (492153) » 515852245: T46/J7/V

Liga 515852245 Información oficial sobre el partido 515852245 en Hattrick

02.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / V.17 (5530)

LEVIATA C.F. Alineación oficial del equipo 'LEVIATA  C.F.' en el partido 5 - 0 Spartak de Chamartin Alineación oficial del equipo 'Spartak de Chamartin' en el partido
Mauro Torres (22') 1 - 0
Martzelin Ardotegi (59') 2 - 0
Xevi Roselló (61') 3 - 0
Martzelin Ardotegi (79') 4 - 0
Argider Tenarre (81') 5 - 0
LEVIATA C.F. Alineación oficial del equipo 'LEVIATA  C.F.' en el partido 5 - 0 Spartak de Chamartin Alineación oficial del equipo 'Spartak de Chamartin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LEVIATA C.F. Alineación oficial del equipo 'LEVIATA  C.F.' en el partido 1 - 1 Spartak de Chamartin Alineación oficial del equipo 'Spartak de Chamartin' en el partido
Tiene mucha potra 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,1 % 79,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LEVIATA C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a LEVI va ser Mauro Torres.
  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Martzelin Ardotegi de LEVI va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): Xevi Roselló va augmentar la diferència de LEVI a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): En Martzelin Ardotegi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Argider Tenarre, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): LEVI van sortir al contraatac al minut 19, però Moisès Gener va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): LEVI van sortir al contraatac amb encert al minut 25, però Martzelin Ardotegi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Argider Tenarre va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de LEVI, en Rafael Guixós, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Spartak de Chamartin

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Francisco José Docal va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Fernando Oliván va estar a punt de posar per davant a Chamartin amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlos Boixo va impedir un gol cantat.
  • 250 Minuto 87 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Quique Álvarez Cabanilla l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Chamartin van pujar a rematar. Però en Quique Álvarez Cabanilla la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82 de partit, el jugador Jordi Llaó de Chamartin es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Rosendo Farelo de Chamartin va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juliano Valdés va entrar en el seu lloc.