Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la mancha c.f (776692) - ELEFANTES TAMILES (1335135) » 515850375: T46/J12/V

Liga 515850375 Información oficial sobre el partido 515850375 en Hattrick

06.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / V.1 (5514)

Pepitas Team Alineación oficial del equipo 'Pepitas Team' en el partido 3 - 1 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
Olexandr Duray (40') 1 - 0
1 - 1 Federico Urzáiz Castro (65')
Isaías Barrios (69') 2 - 1
Isaías Barrios (83') 3 - 1
Pepitas Team Alineación oficial del equipo 'Pepitas Team' en el partido 3 - 1 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pepitas Team Alineación oficial del equipo 'Pepitas Team' en el partido 2 - 0 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepitas Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Olexandr Duray ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pepitas es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Pepitas va ser Isaías Barrios.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): En Sewerian Osiewicz va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Isaías Barrios la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abel de la Cruz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Isaías Barrios va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Enea Musio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sewerian Osiewicz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olexandr Duray de Pepitas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Robledillo López.

ELEFANTES TAMILES

Goles Goles

  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): El jugador Federico Urzáiz Castro de ELEFANTES es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ELEFANTES va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gian Carlo Polimeni, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos Miralles de ELEFANTES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en André Marinho de ELEFANTES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Marcos Miralles de ELEFANTES va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alfredo Tafur va prendre el seu rol al minut 26.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Federico Urzáiz Castro se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Marcelo Ustariz va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.