Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els boquerons (313070) - Sporting Petetes (493332) » 515847668: T46/J5/IV

Liga 515847668 Información oficial sobre el partido 515847668 en Hattrick

18.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / IV.35 (3458)

Els boquerons Alineación oficial del equipo 'Els boquerons' en el partido 2 - 2 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
Mariusz Pokładowski (28') 1 - 0
1 - 1 Baltasar Dorarán (42')
Mariusz Pokładowski (74') 2 - 1
2 - 2 Antonio Manuel Ponces (88')
Els boquerons Alineación oficial del equipo 'Els boquerons' en el partido 2 - 2 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Els boquerons Alineación oficial del equipo 'Els boquerons' en el partido 2 - 0 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els boquerons

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Mariusz Pokładowski, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. boquerons es posava per davant!
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): El jugador Mariusz Pokładowski de boquerons, després de 74 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El boquerons ho intentava per la dreta per mitjà de Albert Arnaus, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Clarindo Faria una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Manuel Gebali va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Albert Arnaus va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Benet 'El Capi' Tallada va rematar alt.

Sporting Petetes

Goles Goles

  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Sporting va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Baltasar Dorarán va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): En Antonio Manuel Ponces va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En David Citjo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de David Navarrete era fer passades de llarga distància. Al minut 19 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Manuel De León però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sporting va anar a parar a la dreta de l'atac on en Víctor Vázquez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ofelio Saravia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Baltasar Dorarán de Sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 81 va fer que Ofelio Saravia de Sporting hagués d'abandonar el terreny de joc. Antonio Manuel Ponces va entrar al terreny de joc per suplir-lo.