Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

H.C. Marratxí (799717) - FCMambo (794443) » 515846393: T46/J6/IV

Liga 515846393 Información oficial sobre el partido 515846393 en Hattrick

25.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / IV.30 (3453)

H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido 4 - 2 Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido
Frédéric Guthauser (8') 1 - 0
Frédéric Guthauser (15') 2 - 0
2 - 1 Corentin Dain (29')
Esteban Galbete (31') 3 - 1
Frédéric Guthauser (40') 4 - 1
4 - 2 Carlos Mario Pita (66')
H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido 4 - 2 Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido 4 - 1 Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

H.C. Marratxí

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Frédéric Guthauser, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Frédéric Guthauser va incrementar l'avantatge de Marratxí amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Kian Hejazi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Esteban Galbete, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Frédéric Guthauser de Marratxí va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pier Francesco Stori va rematar alt.

Los Leitus F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 29 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Corentin Dain de Leitus després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Leitus va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Carlos Mario Pita, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Leitus va estar a punt d'empatar al 14 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Corentin Dain que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Carlo Oriani, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Krisztofer Bereczki la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Leitus havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 61 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Carlo Oriani amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Eidur Senestrari no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.