Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Lugar C.F. (1435875) - Les Artistes (1430461) » 515843900: T46/J10/IV

Liga 515843900 Información oficial sobre el partido 515843900 en Hattrick

23.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / IV.3 (3426)

El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido 1 - 3 Les Artistes Alineación oficial del equipo 'Les Artistes' en el partido
Manolo Cabranes (28') 1 - 0
1 - 1 Bogdan Măr (30')
1 - 2 Serafín Valdemoro (62')
1 - 3 Živadin Mirčetić (75')
El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido 1 - 3 Les Artistes Alineación oficial del equipo 'Les Artistes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido 2 - 0 Les Artistes Alineación oficial del equipo 'Les Artistes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Lugar C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 28 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Manolo Cabranes de Lugar va fer un bon esprint per escapar-se de Matti Korri i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Carlos Rubalcaba quasi marca en una jugada assajada de córner que Sergio Nervión havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ernesto Delfín va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Manolo Cabranes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lugar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fernando Mantilla! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 70 minuts, en José María Serrano no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Lugar enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Sergio Nervión ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en José María Serrano no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Les Artistes

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 30 minuts Bogdan Măr va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Serafín Valdemoro quedar desmarcat i marcar per a Artistes al minut 62. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 186 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Artistes va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Živadin Mirčetić, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Serafín Valdemoro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Artistes que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Artistes van sortir al contraatac al minut 56, però Serafín Valdemoro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 58 minuts, el Artistes va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matti Korri de Artistes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.