Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kill Frenzy (775854) - El Lugar C.F. (1435875) » 515843887: T46/J8/IV

Liga 515843887 Información oficial sobre el partido 515843887 en Hattrick

09.05.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / IV.3 (3426)

Kill Frenzy Alineación oficial del equipo 'Kill Frenzy' en el partido 2 - 0 El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido
Alexander Neckarelz (67') 1 - 0
Otoitz Berandona (85') 2 - 0
Kill Frenzy Alineación oficial del equipo 'Kill Frenzy' en el partido 2 - 0 El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kill Frenzy Alineación oficial del equipo 'Kill Frenzy' en el partido 2 - 1 El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kill Frenzy

Goles Goles

  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Frenzy, atacant per l'esquerra al minut 67, va aprofitar el magnífic llançament de Alexander Neckarelz per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Otoitz Berandona va incrementar l'avantatge de Frenzy amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Frenzy va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adrian-Ion Tigae ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Henri Ratsula va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Igor Jakób rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 224 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Frenzy es va veure beneficiat per la polèmica al minut 61, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Vecdi Otun va relliscar al moment de fer el xut i el porter Javier Arana no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Igor Jakób de Frenzy va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

El Lugar C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Enrique Jimeno va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 5 (Lesión grave): Després de 5 minuts, Lugar va veure com el seu jugador Richi Sánchez havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Pablo López Negredo entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Sergio Nervión ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.