Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Rapitenca (1337328) - Tenerife Athletic (989511) » 515842098: T46/J6/III

Liga 515842098 Información oficial sobre el partido 515842098 en Hattrick

25.04.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / III.5 (3412)

toxicianos Alineación oficial del equipo 'toxicianos' en el partido 2 - 0 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
Carlos Rufach (19') 1 - 0
Carlos Rufach (26') 2 - 0
toxicianos Alineación oficial del equipo 'toxicianos' en el partido 2 - 0 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
toxicianos Alineación oficial del equipo 'toxicianos' en el partido 2 - 0 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

toxicianos

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del toxicianos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlos Rufach va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip toxicianos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Carlos Rufach va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): toxicianos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlos José Soriano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Polo Pinga.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Yanaki Kravaev, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Enrique Ramo Martínez ocupà el lloc d'en Fabián Villena al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de toxicianos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tenerife Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tenerife va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Joe Perra va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Señor Pene, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tenerife va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joe Perra, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Tenerife van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Deme Sekso des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amable Señora de Tenerife la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.