Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia C.F. (1366490) - Dino Fútbol Club (773911) » 515842015: T46/J14/III

Liga 515842015 Información oficial sobre el partido 515842015 en Hattrick

20.06.2015 14:00:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / III.3 (3410)

Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia C.F.' en el partido 1 - 3 Varon Dandy Alineación oficial del equipo 'Varon Dandy' en el partido
Flemming Monrad (37') 1 - 0
1 - 1 Alain Roussel (38')
1 - 2 Matteo Galfrè (76')
1 - 3 Joan Sans (81')
Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia C.F.' en el partido 1 - 3 Varon Dandy Alineación oficial del equipo 'Varon Dandy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia C.F.' en el partido 3 - 0 Varon Dandy Alineación oficial del equipo 'Varon Dandy' en el partido
Tiene mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Flemming Monrad va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Valencia.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Gómez de la Torre va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Malo Garagorri va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anders Kullenskär de Valencia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Navarro.

Varon Dandy

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Als 38 minuts de partit, Alain Roussel de Varon va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Matteo Galfrè que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Joan Sans de Varon va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 1 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Mikel Arroitaonandia, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Valencia, però Matteo Galfrè no va poder encertar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Benjamin Schandel va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Kresten Bank.