Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alarona FC (798487) - Nights Guardians (119816) » 513340982: T46/R1

Copa 513340982 Información oficial sobre el partido 513340982 en Hattrick

18.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 1

carpediemjunior Alineación oficial del equipo 'carpediemjunior' en el partido 2 - 3 Nights Guardians Alineación oficial del equipo 'Nights Guardians' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
carpediemjunior Alineación oficial del equipo 'carpediemjunior' en el partido 2 - 2 Nights Guardians Alineación oficial del equipo 'Nights Guardians' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carpediemjunior

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Almog Zaides, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors del carpediemjunior amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 75, deixant Almog Zaides en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): carpediemjunior per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Emil Bagar va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Almog Zaides va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Kasimir Mallat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): carpediemjunior enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Petru Avram de carpediemjunior va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Werner Trippel que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Nights Guardians

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Vilppu Tilander que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Jussi Kuitula que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Al minut 106 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Guardians prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Erik Åström.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Piotr Zasuwa va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Felix Sladek va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): En Yohann Jouanneau va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Guardians van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 61, però Ivan Ján va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Al minut 79, Yohann Jouanneau de Guardians va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 58 (Tirita (médico)): Vilppu Tilander va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Guardians es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Ivan Ján de Guardians va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Olli Päiväniemi va entrar en el seu lloc.