Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

terminator_bcn (1588408) - beer and beer (1372934) » 513340958: T46/R1

Copa 513340958 Información oficial sobre el partido 513340958 en Hattrick

18.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 1

terminator_bcn Alineación oficial del equipo 'terminator_bcn' en el partido 4 - 5 beer and beer Alineación oficial del equipo 'beer and beer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
terminator_bcn Alineación oficial del equipo 'terminator_bcn' en el partido 5 - 0 beer and beer Alineación oficial del equipo 'beer and beer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

terminator_bcn

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Wiljo Conjaerts s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 110 Minuto 55 (Gol de falta): L'empat per part de terminator_bcn va arribar al minut 55 quan Wiljo Conjaerts va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Milián Vizco de terminator_bcn aconseguir un gol al minut 62 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): terminator_bcn va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 75 Milián Vizco va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Alberto Abarrategui va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de terminator_bcn se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wiljo Conjaerts de terminator_bcn es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Casares de terminator_bcn va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abel Tello Ortiz.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): El jugador de terminator_bcn Pedro Pérez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Dailos Castellanos va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a José Casares, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

beer and beer

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el beer va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Kai Simon aconseguint el 0 - 1.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Cezary Łasocha va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 73. L'anotador per beer va ser Cezary Łasocha, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 164 Minuto 77 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Kai Simon marqués l'empat. Al minut 77 el marcador mostrava un empat a 4.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Liam Ebbens quedar desmarcat i marcar per a beer al minut 82. El marcador es va posar aleshores 4 - 5 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Cezary Łasocha es va quedar sol davant del porter, al minut 21. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giovanni Patato de beer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacob Christensen de beer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Jesús Iniesto de beer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Jacob Christensen.