Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castilleja CF (491224) - Ojeras FC (491684) » 513338787: T46/R1

Copa 513338787 Información oficial sobre el partido 513338787 en Hattrick

18.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 1

Vaccetica Alineación oficial del equipo 'Vaccetica' en el partido 0 - 3 Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vaccetica Alineación oficial del equipo 'Vaccetica' en el partido 1 - 2 Ojeras FC Alineación oficial del equipo 'Ojeras FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vaccetica

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Eduardo Zuloaga ja els havia advertit que el porter contrari, en Nikolay Yambolov, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Vaccetica va deixar en bona posició a en Alberto Egüés per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): Al minut 35 un refús amb el peu d'en Nikolay Yambolov va anar a parar als peus del Alberto Egüés que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Yugurthen Yahiawi de Vaccetica va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Miguel Ángel Bauça no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al 80, Alberto Egüés hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Nikolay Yambolov. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Ojeras FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ojeras prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Bert Todman.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Eugeniusz Zubowicz, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): En Kamil Cheliński va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Christophe Poux la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 51 (Ocasión de penalti): José Custódio Almeida Conceição de Ojeras va fallar un penal al minut 51, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.