Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sabadell Wanderers (439965) - ATLETICO DE VEIGA (1460132) » 513337329: T46/R1

Copa 513337329 Información oficial sobre el partido 513337329 en Hattrick

18.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 1

REAL HOSPITALET F.C. Alineación oficial del equipo 'REAL HOSPITALET F.C.' en el partido 6 - 3 ATLETICO DE VEIGA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO DE VEIGA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
REAL HOSPITALET F.C. Alineación oficial del equipo 'REAL HOSPITALET F.C.' en el partido 3 - 3 ATLETICO DE VEIGA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO DE VEIGA' en el partido
Tiene bastante suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,2 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL HOSPITALET F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Marcos Frontín estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Lambert Lahaut va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 57.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Passats 75 minuts, Salvatore Sabbioni, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. HOSPITALET es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fernando Martín Ávila! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Lambert Lahaut va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el HOSPITALET va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alois Gutwein no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El HOSPITALET va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alois Gutwein la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 220 Minuto 60 (Ocasión de falta): Al minut 60, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Paul Warde de HOSPITALET va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 98 (Ocasión por el centro): En Dimcho Trenev va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HOSPITALET se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Radoje Apostolović va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de HOSPITALET Paul Warde no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Christobal Regatschnig es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de HOSPITALET Immanuel Garber va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Christobal Regatschnig va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 4 - 3
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Fernando Martín Ávila de HOSPITALET, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Christobal Regatschnig en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): Toni Ruiz de HOSPITALET va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Christobal Regatschnig s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 6 - 3.

ATLETICO DE VEIGA

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 26, quan Timon Robert Taferner va posar els visitants ATLETICO per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Rumen Mitov va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): ATLETICO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Quique Puig va desviar el xut final de Timon Robert Taferner després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomer Berlin de ATLETICO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Rumen Mitov. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 120 (Penalti marcado (nervioso)): En Tarcisio Felici Ridolfi no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Quique Puig encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 3 per a ATLETICO.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ATLETICO Julian Rensen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Quique Puig. El marcador continuava 4 - 3.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Markus Kiunke de ATLETICO anava molt fort i col·locat però Quique Puig no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 3.