Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pedo de vaca (1581497) - Racing de Zizzus (993497) » 513337228: T46/R1

Copa 513337228 Información oficial sobre el partido 513337228 en Hattrick

18.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 1

Pedo de vaca Alineación oficial del equipo 'Pedo de vaca' en el partido 4 - 3 Extremo muy duro Alineación oficial del equipo 'Extremo muy duro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pedo de vaca Alineación oficial del equipo 'Pedo de vaca' en el partido 1 - 1 Extremo muy duro Alineación oficial del equipo 'Extremo muy duro' en el partido
Tiene bastante suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,5 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pedo de vaca

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Juan Antonio Navasques va donar a Pedo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Mauro Friaglia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 220 Minuto 110 (Ocasión de falta): Al minut 110, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 209 Minuto 114 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Lorenzo Monteleone van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Mauro Friaglia a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ruperto Escalera de Pedo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 94, Hadrien Rémy de Pedo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 111 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ruperto Escalera de Pedo va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 61 de partit, quan un jugador de Pedo, en Mauro Friaglia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Hadrien Rémy va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Otto Littow, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Daniel Soltero va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Pedo i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Pedo, Mauro Friaglia, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ernest Sisó de Pedo va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Pedo Vermudo Mejuto no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Daniel Soltero es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.

Extremo muy duro

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 30 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Teije Bontekoe de Extremo marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 16 (Ocasión de contra de falta): El Extremo va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Darryl Isemonger la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Lesiones Lesiones

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En Mario Petter anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Extremo.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Bachir Alouen de Extremo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Otto Littow en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Extremo Daniel Soltero va intentar enganyar Otto Littow amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Valeriy Danchenko va xutar fora per a Extremo, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Teije Bontekoe xutant per a Extremo va fer anar la pilota just on la volia, però Otto Littow, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.