Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ojen FC (490134) - N.Y. Tinderwolves (49436) » 513337182: T46/R1

Copa 513337182 Información oficial sobre el partido 513337182 en Hattrick

18.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 1

Katocs Kazacs Alineación oficial del equipo 'Katocs Kazacs' en el partido 6 - 7 New ATH Alineación oficial del equipo 'New ATH' en el partido
4 / 9 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 4 / 4
1 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
1 / 4 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
2 / 4 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 4 / 4
1 Evento 51xTarjetas 1
1 Evento 090LesionesEvento 09xLesiones 1 + 3
59 % Posesión 45' 41 %
57 % Posesión 90' 43 %
Atacar por bandas Nivel de táctica: 13Nivel de táctica: 13 Táctica Normal
Katocs Kazacs Alineación oficial del equipo 'Katocs Kazacs' en el partido 6 - 7 New ATH Alineación oficial del equipo 'New ATH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Katocs Kazacs Alineación oficial del equipo 'Katocs Kazacs' en el partido 5 - 1 New ATH Alineación oficial del equipo 'New ATH' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Katocs Kazacs

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a İmam Ukan de Katocs aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Després de 72 minuts de partit, Marcos Wamba igualava per Katocs en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 103 Minuto 99 (Gol por la derecha): Katocs no perdien la fe, i al minut 99 del partit, Filip Radziwiłł va marcar el 3 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 185 Minuto 106 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Matouš Zoubek, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Katocs per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Yoann Saboureau, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Filip Radziwiłł va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Katocs va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gustavo Urban va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl Alves.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49, David Vallori arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Boy Haarman va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Katocs.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erlantz Eibiti.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 97 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en İmam Ukan va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Matouš Zoubek.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 11 (Evento clima: sol, OK técnico): Yoann Saboureau semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, İmam Ukan va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de Katocs, Erlantz Eibiti, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): David Vallori, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Raúl Alves va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Katocs i 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Katocs Felipe Rodríguez va intentar enganyar Raúl Alves amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 6.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Katocs Filip Radziwiłł no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raúl Alves es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Matteo Colucci xutant per a Katocs va fer anar la pilota just on la volia, però Raúl Alves, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

New ATH

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 38 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Alberto Castilla.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Carlos Ordóñez Gil va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 173 Minuto 95 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alberto Castilla va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 183 Minuto 98 (Gol por la derecha): Al 98 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a New augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Carlos Ordóñez Gil es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Castilla de New va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): En Stewart Butcher de New va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Clarencio Vodelo va prendre el seu rol al minut 9.
  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Pablo Equióiz de New es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Itsazain Arduzabal de New va abandonar el terreny de joc després de 35 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Marcelo Nieva va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 42 (Lesión): El jugador de New Pablo Equióiz va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Amábel Dans va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 120 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Alberto Castilla de New va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 5.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Amábel Dans de New, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Joachim Reggendorfer en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Raúl Alves va xutar fora per a New, el marcador es va quedar igual: 5 - 6, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Clarencio Vodelo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 7 per a New.