Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cáncer FC (1595791) - XmXmX (121498) » 513337178: T46/R1

Copa 513337178 Información oficial sobre el partido 513337178 en Hattrick

18.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 1

Cáncer FC Alineación oficial del equipo 'Cáncer FC' en el partido 2 - 3 Campanar FC Alineación oficial del equipo 'Campanar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cáncer FC Alineación oficial del equipo 'Cáncer FC' en el partido 1 - 5 Campanar FC Alineación oficial del equipo 'Campanar FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cáncer FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Corria el minut 25 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alexandre Cortial, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Cáncer van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Drew Kelsey.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Domingo Faustino Zarza hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Richard Zürson havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel García de Burunda! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emanuel Vicente Ribeiro de Cáncer es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Jannes Pulverhaus ocupà el lloc d'en Richard Zürson al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de Cáncer quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Campanar FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Adrián Brizuela va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 27.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 77, quan Juan Gil y Gil va posar els visitants Campanar per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Passaven 80 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Honorio Ozores va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Campanar va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Santi Lliberós va quedar-se sol davant el porter Heinrich-Detloff Belke, però aquest va poder aturar el xut.