Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Madriles (1368784) - Brockhers (1577928) » 511905301: T45/R7

Copa 511905301 Información oficial sobre el partido 511905301 en Hattrick

07.01.2015 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 7

Atlético Madriles Alineación oficial del equipo 'Atlético Madriles' en el partido 4 - 0 Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Madriles Alineación oficial del equipo 'Atlético Madriles' en el partido 3 - 0 Brockhers Alineación oficial del equipo 'Brockhers' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Madriles

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Atlético va ser Lindert Lejeune.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 51, Lindert Lejeune va pentinar un córner cap al segon pal que Rafael Campillo va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Atlético va augmentar la diferència quan Fidel 'Donmik' Segalés no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Sergiusz Piotr el va rematar Rafael Campillo amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Lindert Lejeune va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlético.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Ferran Morlà va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Atlético per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Lindert Lejeune va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Sergiusz Piotr una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Pedro Abenoza va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 69 podia haver acabat en gol, però Pedro Abenoza va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Ferran Morlà gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Abenoza va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Brockhers

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Brockhers van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 39 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Carlos Botella, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de 高 (Gao) 偌晖 (Ruohui) quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Brockhers van seguir progressant per la banda dreta. Gonzalo Zumiza va tenir la seva oportunitat al minut 74, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Brockhers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Iván Fonte, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 高 (Gao) 偌晖 (Ruohui).
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Jacinto Gurendes de Brockhers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.