Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lobosira c.f (1458828) - Sinnsen Racing Club (987952) » 511905242: T45/R7

Copa 511905242 Información oficial sobre el partido 511905242 en Hattrick

07.01.2015 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 7

solamnics Alineación oficial del equipo 'solamnics' en el partido 3 - 5 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
solamnics Alineación oficial del equipo 'solamnics' en el partido 1 - 1 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
Tiene suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

solamnics

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Enrique Espada va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 11.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Valeri Mitov al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Diego Gorostizu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Mauro Cuevas de solamnics va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Mauro Cuevas va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Gonzalo Fernández Hijar de solamnics és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 1.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Olaf Bialik de solamnics va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Markel Itxaso, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Valeri Mitov va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de solamnics i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de solamnics Rexinaldo do Miño va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Sinnsen Racing Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sinnsen van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Cesare Enriques va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): El Sinnsen se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 23, en Gabriel Škvarenina va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 36 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Sinnsen va deixar en bona posició a en Rodrigo Canet per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Sinnsen van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Rodrigo Canet no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 287 Minuto 55 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Rodrigo Canet ja els havia advertit que el porter contrari, en Markel Itxaso, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zenone Rinaldi de Sinnsen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wilhelm Kweta de Sinnsen es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Sinnsen es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sepp Werchner-Meyer no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Zaqueo Espiño al camp.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Sinnsen Pelágio Buarcos no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Markel Itxaso es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Sinnsen, Zaqueo Espiño, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Marc Tugas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Rodrigo Canet anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a Sinnsen.