Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juanito's eleven (125391) - Mercedarios Fc (121838) » 511782471: T45/R6

Copa 511782471 Información oficial sobre el partido 511782471 en Hattrick

31.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 6

Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido 1 - 2 Kasku Athletic Stars Alineación oficial del equipo 'Kasku Athletic Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido 1 - 1 Kasku Athletic Stars Alineación oficial del equipo 'Kasku Athletic Stars' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,5 % 55,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juanito's eleven

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ariel Efrat va treure un córner llarg cap al segon pal que en Lassi Veromaa, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del KASKU. La jugada d'estratègia del Juanito's per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pancho González va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lassi Veromaa de Juanito's amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Era el minut 38 quan després d'una dura entrada, el jugador Marlo Niemelä de Juanito's s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ariel Efrat no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Kasku Athletic Stars

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): En Julio César Castellanos va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 32. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador de KASKU Harri Lax va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 42 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del KASKU que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rodrigo Oriol Durán, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): KASKU quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Toni Yanes va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Arkady Lelkov al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Rafael Bosch quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Valentín Taboada, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Volker Merk de KASKU va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Harri Lax no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.