Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Serranet CF (1421243) - Valencia .CF. (436714) » 511782442: T45/R6

Copa 511782442 Información oficial sobre el partido 511782442 en Hattrick

31.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 6

Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido 1 - 0 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Serranet CF Alineación oficial del equipo 'Serranet CF' en el partido 1 - 2 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,4 % 59,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Serranet CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Antoni Faig sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Màxim Canturri que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Luis Güell va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Santi Cañizares va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Serranet ho intentava per la dreta per mitjà de José Luis Güell, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eudald Font de Serranet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Valencia .CF.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Xhevat Blaku va estar a punt de posar per davant a Valencia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pier Giuseppe Bassetta va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): David Pierrot va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pier Giuseppe Bassetta, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Díaz de Valencia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 85 (Lesión (no subst.)): Santi Cañizares de Valencia no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • Minuto 85 (Jugador de campo como portero): Juan José Marine, fidel seguidor de les "Busi solutions" quan era petit, va decidir acceptar el repte de posar-se sota els pals.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Xhevat Blaku que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.