Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MuntsaTeam (1417573) - Sir's Team (436234) » 511782236: T45/R6

Copa 511782236 Información oficial sobre el partido 511782236 en Hattrick

31.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 6

MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 10 - 9 Libélulas Anarquistas Alineación oficial del equipo 'Libélulas Anarquistas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 2 - 4 Libélulas Anarquistas Alineación oficial del equipo 'Libélulas Anarquistas' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,3 % 63,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MuntsaTeam

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Jorge Salazar Rojas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): MuntsaTeam va augmentar la diferència quan Javier Puyol no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 l'àrbitre va premiar MuntsaTeam amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Onat Dursun va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.
  • 108 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible (general)): Nikolay Shipulya de MuntsaTeam va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Marco Urbani Ulivi que va completar la jugada que feia pujar el 4 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 100 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Javier Puyol, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El MuntsaTeam ho intentava per la dreta per mitjà de Nikolay Shipulya, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Raúl Villarías va xutar fora per a MuntsaTeam, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de MuntsaTeam, Jorge Salazar Rojas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): A en Emili Guàrdia de MuntsaTeam li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Andy Van Galen posant el 7 - 6 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Ramon Grangé de MuntsaTeam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Andy Van Galen en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Nikolay Shipulya va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 9 - 8.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Krzysztof Włosek de MuntsaTeam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Andy Van Galen en un bon llançament des del punt fatídic. 10 - 9.

Libélulas Anarquistas

Goles Goles

  • 152 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Libélulas va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Rodel Cho va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Lucas Paiva Dias va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 39.
  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Un mica després, Nguyễn Thủ Tiệp de Libélulas va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 86 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Enrique Caravia de Libélulas marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.
  • 162 Minuto 109 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 109, quan Enrique Caravia va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Enrique Caravia va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Emili Guàrdia va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Petr Uvarov va intentar anar-se'n per velocitat al minut 35 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 77 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Enzo Bacchin va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Lucas Paiva Dias va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 113 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Enzo Bacchin ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Al minut 114 de partit, Petr Uvarov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Rodel Cho va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Libélulas Steven Woodland, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Emili Guàrdia. El marcador continuava 6 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Euxenio Señor anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Libélulas.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Libélulas Andy Van Galen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Emili Guàrdia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 8.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Libélulas Marius Catargiu no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Emili Guàrdia es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 9 - 9.
  • 059 Minuto 137 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Libélulas Nguyễn Thủ Tiệp va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.