Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nos duele F.C (1432858) - CF Cirera (1337344) » 511646699: T45/R5

Copa 511646699 Información oficial sobre el partido 511646699 en Hattrick

24.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 5

Nos duele F.C Alineación oficial del equipo 'Nos duele F.C' en el partido 2 - 1 CF Cirera Alineación oficial del equipo 'CF Cirera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nos duele F.C Alineación oficial del equipo 'Nos duele F.C' en el partido 2 - 0 CF Cirera Alineación oficial del equipo 'CF Cirera' en el partido
Tiene un resultado normal 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nos duele F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Sverre Bang va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. duele empatava el partit, 1 a 1, al minut 82.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 84 gràcies a la jugada de Bernat Fabra, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jesús Pries va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Nunzio Altomonte va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): Ventura Xermade va marxar per velocitat al minut 11 i va fer una passada de la mort a Martín Emilio Chacón, però aquest va fallar.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): duele va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Martín Emilio Chacón en un 1 contra 1 amb el porter Nunzio Altomonte, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): duele va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Bernat Fabra va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Sverre Bang va estar a punt d'empatar per a duele quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Nunzio Altomonte va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Sándor Káposzta es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

CF Cirera

Goles Goles

  • 170 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Franck Lebel va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Policarpo Cadaval, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Cirera van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 38 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Franck Lebel, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cirera, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Óscar Báscones va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Policarpo Cadaval de Cirera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Policarpo Cadaval de Cirera per doble groga al minut 83.