Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartak de Chamartin (492153) - Sparta Laspiernas (796124) » 511646552: T45/R5

Copa 511646552 Información oficial sobre el partido 511646552 en Hattrick

24.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 5

Spartak de Chamartin Alineación oficial del equipo 'Spartak de Chamartin' en el partido 1 - 2 Sparta Laspiernas Alineación oficial del equipo 'Sparta Laspiernas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spartak de Chamartin Alineación oficial del equipo 'Spartak de Chamartin' en el partido 2 - 0 Sparta Laspiernas Alineación oficial del equipo 'Sparta Laspiernas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak de Chamartin

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Ernesto Pardo va donar a Chamartin un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rosendo Farelo va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 100 (Lesión (no subst.)): Rosendo Farelo de Chamartin no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.

Sparta Laspiernas

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): En Markus Sailer va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on 许 (Xu) 军翔 (Junxiang) la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 95 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Laspiernas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en 许 (Xu) 军翔 (Junxiang).

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Laspiernas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jori Aarrelinna, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Laspiernas van sortir al contraatac al minut 48, però Gustaw Duczmalewski va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 205 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Amichai Gold marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Jori Aarrelinna que va xutar a fora per molt poc.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Laspiernas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 许 (Xu) 军翔 (Junxiang), però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 270 Minuto 73 (Ocasión de falta): Jacob Spalding va xutar magistralment una falta al minut 73 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 243 Minuto 111 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Laspiernas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gustaw Duczmalewski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 111 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dirk Landsiedel de Laspiernas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joshua Duffau.