Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalunya (31032) - santpeterfisherman (1337744) » 511474782: T45/R4

Copa 511474782 Información oficial sobre el partido 511474782 en Hattrick

17.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 4

Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido 3 - 4 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido 1 - 4 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
Tiene suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalunya

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Catalunya va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Frits van der Lubbe, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Jihad Hbabi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Catalunya, Naser El-Mubarak, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 108 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 56, en Lolo Noboa la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en João Carlos Beira Neves que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en João Carlos Beira Neves va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Catalunya.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Javier Tella de Catalunya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Tella va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Catalunya va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Frits van der Lubbe, en lloc de córrer, relliscava.

santpeterfisherman

Goles Goles

  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Un mica després, Senín Callobre de santpeterfisherman va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Jorge Hornillos de santpeterfisherman després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 162 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jorge Hornillos per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del santpeterfisherman va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alberto Recalde, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Marius Starn va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 71 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Rafael Cornago amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): Samuele Perra va marxar per velocitat al minut 83 i va fer una passada de la mort a Jorge Hornillos, però aquest va fallar.