Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DPlifechanger (1586136) - palomera blanes (119634) » 511474747: T45/R4

Copa 511474747 Información oficial sobre el partido 511474747 en Hattrick

17.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 4

F.C.LIP Alineación oficial del equipo 'F.C.LIP' en el partido 0 - 2 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.LIP Alineación oficial del equipo 'F.C.LIP' en el partido 2 - 1 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,6 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.LIP

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Norman Morrissey! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Filip Wawrzyński va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 55 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al 75, Paulo Herdoyza hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Rafael Fontaneda. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Era el minut 30 quan després d'una dura entrada, el jugador Tom Kihle de F.C.LIP s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 70 (Lesión): El jugador de F.C.LIP Pablo Vela va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alonso Hoya va entrar en el seu lloc.

palomera blanes

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 28, en Cesc Esquerigüela del palomera va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Kai Spann que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al 31 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a palomera augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Oriol Canuto es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): palomera van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però Kai Spann va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Tom Kihle va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Diego Núñez-Robles, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Balanyà de palomera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Cesc Esquerigüela de palomera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 74 de partit, quan un jugador de palomera, en Javier Muñoz, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Cesc Esquerigüela.