Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mazana.cf (1369883) - unksenseiteam (799036) » 511474681: T45/R4

Copa 511474681 Información oficial sobre el partido 511474681 en Hattrick

17.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 4

Mazana.cf Alineación oficial del equipo 'Mazana.cf' en el partido 2 - 3 unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mazana.cf Alineación oficial del equipo 'Mazana.cf' en el partido 1 - 3 unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,2 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mazana.cf

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Mazana.cf va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 7, quan Fernando Monge, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador Juan Domingo Borja de Mazana.cf, després de 39 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Mazana.cf va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Srečko Vižintin en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Cabanillas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Max Svold va rebre molts aplaudiments. Al minut 62 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

unksenseiteam

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Víctor 'Tiki-Taka' Ayerra sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Luis Gorontiola que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Víctor 'Tiki-Taka' Ayerra va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 49.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de unksenseiteam va ser finalitzada des de l'esquerra per Luis Gorontiola al minut 77. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de unksenseiteam a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Luis Gorontiola va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 11 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alexandre Estruch va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Ventín do Coruto va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): unksenseiteam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Víctor 'Tiki-Taka' Ayerra va quedar-se sol davant el porter Gianfranco Mayandía, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): unksenseiteam va estar a punt d'empatar al 40 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Eudosio Arardo que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Juan Miguel 'Multiusos' Canredondo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): unksenseiteam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gianfranco Mayandía va desviar el xut final de 何 (He) 道才 (Daocai) després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, un refús desafortunat de Gianfranco Mayandía, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ventín do Coruto no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.