Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

seluteam (775033) - solrac55 (1422086) » 511474649: T45/R4

Copa 511474649 Información oficial sobre el partido 511474649 en Hattrick

17.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 4

viva SPP Alineación oficial del equipo 'viva SPP' en el partido 6 - 7 R.C.D ESPAÑOL Alineación oficial del equipo 'R.C.D ESPAÑOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
viva SPP Alineación oficial del equipo 'viva SPP' en el partido 2 - 0 R.C.D ESPAÑOL Alineación oficial del equipo 'R.C.D ESPAÑOL' en el partido
Tiene mucha potra 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

viva SPP

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Pello Oraa va donar a viva un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del viva contenien la respiració mentre en Virgil-Nicolae Ibănescu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Ernest Fodrek una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 17, però una magnífica aturada de Juan Luis Camprodón va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del viva van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Burak Sudi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Wawrzyniec Czubkowski va rematar alt.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bas Jacquet de viva va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Liviu Buhuceanu gairebé va marcar per a viva des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Pello Oraa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Luis Camprodón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 99 (Lesión leve): En Pello Oraa de viva va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. August Puig de la Bellacasa va prendre el seu rol al minut 99.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Oriol Fernández Granados va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de viva, Virgil-Nicolae Ibănescu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Bas Jacquet, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Juan Luis Camprodón va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de viva i 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de viva Burak Sudi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Luis Camprodón es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Ernest Fodrek anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a viva.

R.C.D ESPAÑOL

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Pedro Oriol Durán que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): El ESPAÑOL era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Joan Batlle va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Joan Batlle, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 95 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Aldo Maria Bozzolo, en lloc de córrer, relliscava.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de ESPAÑOL Rafel Vilà no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Oriol Fernández Granados es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Juan Luis Camprodón de ESPAÑOL, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Oriol Fernández Granados en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Andreu Bagunyà anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a ESPAÑOL.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Enric Sendrós anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a ESPAÑOL.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Fernando Arretxe de ESPAÑOL, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Oriol Fernández Granados en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.