Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comando Paxariños FC (1457680) - KomidaparaZebras.es (441762) » 511474538: T45/R4

Copa 511474538 Información oficial sobre el partido 511474538 en Hattrick

17.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 4

U. D. PUÇOL Alineación oficial del equipo 'U. D. PUÇOL' en el partido 3 - 0 KomidaparaZebras.es Alineación oficial del equipo 'KomidaparaZebras.es' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U. D. PUÇOL Alineación oficial del equipo 'U. D. PUÇOL' en el partido 1 - 2 KomidaparaZebras.es Alineación oficial del equipo 'KomidaparaZebras.es' en el partido
Tiene suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D. PUÇOL

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 29 gràcies a la jugada de Fréderik Van Sant, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Miguel Ormazábal va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 38.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, PUÇOL va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fréderik Van Sant, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Amadeo Raúl Mercau quasi dona a PUÇOL l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Paco Beitia una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Derya Ergin va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Paco Beitia va enviar un xut des de 40 metres al minut 44, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Mauricio Marías va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

KomidaparaZebras.es

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 30 (Ocasión de falta): El jugador visitant Guido Recklinghausen va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 30 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Zebras van seguir progressant per la banda dreta. Stanisław Ogorzelec va tenir la seva oportunitat al minut 39, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Zebras va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Rogério Nunes Carvalho no va poder controlar.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Daniel Motoca la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Zebras havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rogério Nunes Carvalho es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Passats 84 minuts de joc, en David Windels de Zebras va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.