Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bachis f.c (1335396) - Mekosaurios C.F. (438772) » 511474273: T45/R4

Copa 511474273 Información oficial sobre el partido 511474273 en Hattrick

17.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 4

ibarons f.c. Alineación oficial del equipo 'ibarons f.c.' en el partido 4 - 3 Mekosaurios C.F. Alineación oficial del equipo 'Mekosaurios C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ibarons f.c. Alineación oficial del equipo 'ibarons f.c.' en el partido 6 - 0 Mekosaurios C.F. Alineación oficial del equipo 'Mekosaurios C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 5.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ibarons f.c.

Goles Goles

  • 102 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Als 15 minuts, una gran jugada per l'esquerra de ibarons va acabar amb la pilota als peus de Jordi Banyuls que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): El ibarons no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Art Huigen es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors del ibarons amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 78, deixant Eduardo Parlato en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 122 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Art Huigen de ibarons aconseguir un gol al minut 104 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 3 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Eduardo Parlato va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 211 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5, Art Huigen quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Eduardo Parlato va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 6, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): ibarons enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Árpád Szikora de ibarons va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Mekosaurios C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 4 minuts quan Pere Nadal va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Mekosaurios.
  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Dan Mafteiu va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Mekosaurios.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ibarons. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Erwin Pihl la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mekosaurios es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Janusz Wałkowski es va quedar sol davant del porter, al minut 51. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mekosaurios va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dan Mafteiu va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Coré Movellán de Mekosaurios, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 94, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 102 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jordi Banyuls haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Mekosaurios al minut 102.
  • 241 Minuto 108 (Ocasión de contra por el centro): En Francesco Gaudino va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christopher Mosanga de Mekosaurios es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.