Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tornado Designs Hattrick Club (1415223) - Dewsbury-hells (1459180) » 511240619: T45/R3

Copa 511240619 Información oficial sobre el partido 511240619 en Hattrick

10.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 3

gsxr c.f Alineación oficial del equipo 'gsxr c.f' en el partido 2 - 3 Nottingas Prisas Alineación oficial del equipo 'Nottingas Prisas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gsxr c.f Alineación oficial del equipo 'gsxr c.f' en el partido 1 - 1 Nottingas Prisas Alineación oficial del equipo 'Nottingas Prisas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,7 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gsxr c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): gsxr per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Ramón Martínez Naranjo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): En Alexandre Mauve del gsxr ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Raúl Idiolo de gsxr va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de gsxr, Brandon Johnson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de gsxr Israel Villafanes, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de César Bielva. El marcador continuava 1 - 0.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ramón Martínez Naranjo va xutar fora per a gsxr, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pedro Camba de gsxr va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Alexandre Mauve anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a gsxr.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de gsxr Tinus Boldewijn va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Nottingas Prisas

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Mimmo Porta que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Juan Valladares, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nottingas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en 刘 (Liu) 宝泉 (Baoquan), que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Nottingas Ricard Salvat va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Guillermo Cotarelo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Víctor Cabanyes va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Lolo Varro de Nottingas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Nottingas, Juan Valladares, col·locà la pilota just a les mans d'en Luís Bonifácio Coelho. El marcador: 1 - 0.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Mimmo Porta va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador 刘 (Liu) 宝泉 (Baoquan) de Nottingas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Nottingas Guillermo Cotarelo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luís Bonifácio Coelho es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): César Bielva de Nottingas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luís Bonifácio Coelho en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.