Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tuercebotas balompie (992572) - RobloxBarçaTeamBestPlataform (436034) » 511240435: T45/R3

Copa 511240435 Información oficial sobre el partido 511240435 en Hattrick

10.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 3

tuercebotas balompie Alineación oficial del equipo 'tuercebotas balompie' en el partido 7 - 4 metalcomandos Alineación oficial del equipo 'metalcomandos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tuercebotas balompie Alineación oficial del equipo 'tuercebotas balompie' en el partido 3 - 0 metalcomandos Alineación oficial del equipo 'metalcomandos' en el partido
Tiene mucha potra 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tuercebotas balompie

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): tuercebotas s'avançava al marcador al minut 33, després d'un rebot que va caçar en Baltasar Comes per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 109 Minuto 55 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Ignacio Sierra Galán es va complicar la vida al minut 55 intentant esquivar Julian Czech en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del metalcomandos, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Piotr Ptak de tuercebotas va aconseguir igualar el partit al minut 73, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): Passats 92 minuts, Alexis Granados, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. tuercebotas es posava per davant!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de tuercebotas Ángel Corbalán no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jaime Desbach es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de tuercebotas, Aurélien Doré, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Lucas Pidal va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de tuercebotas a la tanda de penals: 6 - 3!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Ignacio Ventosa va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 4.

metalcomandos

Goles Goles

  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Damián Alejandro Aguilar de metalcomandos va marcar de penal l'empat al minut 36.
  • 138 Minuto 110 (Gol evento especial extremo + rematador): Michele Barzan estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Julian Czech va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 3 al minut 110.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Baltasar Comes no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Roberto Ursino estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Joaquín Negrín va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yago Calafat de metalcomandos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de metalcomandos, Teobaldo Pons, col·locà la pilota just a les mans d'en Xavi Dilmer. El marcador: 4 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Michele Barzan de metalcomandos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Tuomas Andersen de metalcomandos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Xavi Dilmer en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.