Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juanjo F.C. (1435743) - Yuninko Carlos f.c. (123441) » 511240103: T45/R3

Copa 511240103 Información oficial sobre el partido 511240103 en Hattrick

10.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 3

Juanjo F.C. Alineación oficial del equipo 'Juanjo F.C.' en el partido 2 - 4 Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Juanjo F.C. Alineación oficial del equipo 'Juanjo F.C.' en el partido 1 - 0 Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juanjo F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El Juanjo no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Kazimirs Spēlmanis es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mauro Ribera sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 89 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Kazimirs Spēlmanis no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Al minut 46, Víctor Balestrino va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Henri Helo de Juanjo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Víctor Balestrino de Juanjo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mauro Ribera va prendre el seu rol al minut 83.
  • 095 Minuto 99 (Lesión): Trofim Chubaro no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Wendell Free.

Yuninko Carlos f.c.

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Argider Veloso va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Yuninko i marcant el 0 - 1.
  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Yuninko va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Christian Wanner la va transformar en el 0 - 2.
  • 142 Minuto 97 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 97 minuts quan Yüce Dengiz va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 3 per a Yuninko.
  • 143 Minuto 113 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Yuninko eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 113, Javier Casademunt va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El Yuninko va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Yüce Dengiz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Vitoria de Yuninko la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Alfonso Vitoria de Yuninko per doble groga al minut 36.
  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yüce Dengiz de Yuninko va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Yuninko va fer una substitució al minut 87. Benchomo Gabancho va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Eloy Enecotegui.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Argider Veloso, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.