Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galletas F.C. (991105) - PhooFighters Ath. (1334109) » 511239938: T45/R3

Copa 511239938 Información oficial sobre el partido 511239938 en Hattrick

10.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 3

conejo ambar Alineación oficial del equipo 'conejo ambar' en el partido 2 - 3 PhooFighters Ath. Alineación oficial del equipo 'PhooFighters Ath.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
conejo ambar Alineación oficial del equipo 'conejo ambar' en el partido 3 - 0 PhooFighters Ath. Alineación oficial del equipo 'PhooFighters Ath.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

conejo ambar

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): conejo, atacant per l'esquerra al minut 14, va aprofitar el magnífic llançament de Gunnar Kerkau per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): conejo prenia la batuta de l'encontre al minut 80, quan en Banin Nieto va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): conejo va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Bartosz Kostorz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bartosz Kostorz de conejo va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Necati Onursal que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): conejo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Pérez-Blanco va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gandalf Eisenhardt.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Samu-Petteri Tuoma una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Gandalf Eisenhardt va mantenir l'equip visitant dins del partit.

PhooFighters Ath.

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Berenguer Artigues va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, PhooFighters, al minut 22. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): El PhooFighters era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Steffen Frentz va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a PhooFighters prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Berenguer Artigues.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PhooFighters, l'equip va recuperar la pilota al minut 3 i va contraatacar. En Adolfo Quintín va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Noé Ternero de PhooFighters amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.