Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

targarins (1435940) - Landismo (435724) » 511239933: T45/R3

Copa 511239933 Información oficial sobre el partido 511239933 en Hattrick

10.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 3

targarins Alineación oficial del equipo 'targarins' en el partido 2 - 3 Divina comedia Alineación oficial del equipo 'Divina comedia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
targarins Alineación oficial del equipo 'targarins' en el partido 2 - 1 Divina comedia Alineación oficial del equipo 'Divina comedia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,2 % 35,1 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

targarins

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Uri Ganot ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, targarins es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 els aficionats van embogir quan en Uri Ganot va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de targarins.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Anders Flatøy es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): targarins per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Chokaiyan Jamil va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Karol Krużel va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Wolfgang Gagern de targarins va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Al minut 69, Ludwik Gazda de targarins es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Divina comedia

Goles Goles

  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 29 minuts quan Carlos Lobato va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Jordi Satorres, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 139 Minuto 73 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de comedia Samuel Huelgues va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Levent Baysan va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 2 al marcador.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador de comedia Gürkan Rasih va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 81 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de comedia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Samuel Huelgues, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Samuel Huelgues ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.