Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinoso C.F. (1456556) - unksenseiteam (799036) » 511239871: T45/R3

Copa 511239871 Información oficial sobre el partido 511239871 en Hattrick

10.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 3

VayaParDeBirras C.F. Alineación oficial del equipo 'VayaParDeBirras C.F.' en el partido 0 - 5 unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VayaParDeBirras C.F. Alineación oficial del equipo 'VayaParDeBirras C.F.' en el partido 0 - 2 unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VayaParDeBirras C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): VayaParDeBirras va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pablo Mata en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Cabanillas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Hosni Ghissassi va disposar d'una bona oportunitat al minut 65, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benartemi Abel.

unksenseiteam

Goles Goles

  • 139 Minuto 26 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Víctor 'Tiki-Taka' Ayerra va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Pascal Hacquard per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alexandre Estruch de unksenseiteam va fer un bon esprint per escapar-se de Benartemi Abel i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ventín do Coruto el va rematar Auxkin Irimo amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Víctor 'Tiki-Taka' Ayerra, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Răzvan Amzoiu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Ventín do Coruto va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guifré Santacana de unksenseiteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.