Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanguinarios_Altea (988993) - Valencia campió (1431433) » 511239498: T45/R3

Copa 511239498 Información oficial sobre el partido 511239498 en Hattrick

10.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 3

Sanguinarios_Altea Alineación oficial del equipo 'Sanguinarios_Altea' en el partido 2 - 3 Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sanguinarios_Altea Alineación oficial del equipo 'Sanguinarios_Altea' en el partido 0 - 2 Valencia campió Alineación oficial del equipo 'Valencia campió' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanguinarios_Altea

Goles Goles

  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Sanguinarios_Altea amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Eugenio Bellota, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Salvador Alegre va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Sanguinarios_Altea, al minut 50. El marcador va canviar a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sanguinarios_Altea va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roberto Baldassa, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 235 Minuto 41 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Gonzalo Cascabuey, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): Al minut 42, José Félix Lavado gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Sanguinarios_Altea van sortir al contraatac al minut 44, però Francho Rubio Envite va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Pirez de Sanguinarios_Altea va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Julen Barrios ocupà el lloc d'en Gonzalo Pirez al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Sanguinarios_Altea quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Ricardo Mañas de Sanguinarios_Altea va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Salvador Alegre va prendre el seu rol al minut 44.

Valencia campió

Goles Goles

  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 els aficionats de Valencia van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Pepe León Mendoza va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 74 minuts quan Piercarlo Sedran va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Pepe León Mendoza, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 2.
  • 174 Minuto 81 (Gol de penalti): Valencia va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Pepe León Mendoza va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Gabi Todorov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Guerau Ribalta, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Piercarlo Sedran no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 43 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ferran Durich va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Valencia creava perill des de la dreta al minut 49, però en Guerau Ribalta, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ferran Durich desviant la pilota a servei de cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Passats 60 minuts de joc, en Julian Rusinowicz de Valencia va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.