Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calabazines363 (772593) - Der verlorene Spanier' Team (1578360) » 511239212: T45/R3

Copa 511239212 Información oficial sobre el partido 511239212 en Hattrick

10.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 3

u.d. pandora Alineación oficial del equipo 'u.d. pandora' en el partido 1 - 5 Gironax Alineación oficial del equipo 'Gironax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
u.d. pandora Alineación oficial del equipo 'u.d. pandora' en el partido 2 - 0 Gironax Alineación oficial del equipo 'Gironax' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

u.d. pandora

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al pandora una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Andreas Weiss, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ulrik Spindler estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Antonio Friggieri, als 20 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): pandora per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Andreas Weiss va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Jens Christian Sandahl de pandora es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 64, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): pandora va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Ulrik Spindler va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Bogdan Nastasiu va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jens Christian Sandahl.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Hugo Bresser de pandora va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Terje Valderhaug va prendre el seu rol al minut 84.

Gironax

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Gironax el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Bastien Holsinger va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Bastien Holsinger el va rematar Kirill Korzh amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): El jugador Oliver Spenger de Gironax es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gironax eren letals, i Oliver Spenger va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 4 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Daniel Pop va marcar al minut 88 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Daniel Pop de Gironax va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zbigniew Wawrzon de Gironax la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.