Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Trasdemunde (779571) - FCAFE (1596454) » 510955723: T45/R2

Copa 510955723 Información oficial sobre el partido 510955723 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

nietzscheanos Alineación oficial del equipo 'nietzscheanos' en el partido 4 - 1 Guardia CD Alineación oficial del equipo 'Guardia CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
nietzscheanos Alineación oficial del equipo 'nietzscheanos' en el partido 2 - 0 Guardia CD Alineación oficial del equipo 'Guardia CD' en el partido
Tiene suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nietzscheanos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aureliano Cendón va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Borja Eristain va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Maruny Guasp quasi dona a nietzscheanos l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Hernán Fernán Zóbel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de nietzscheanos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Marco McBride quasi marca en una jugada assajada de córner que Aureliano Cendón havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Svein Hauge va estar a punt d'avançar els locals al minut 97 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hernán Fernán Zóbel de nietzscheanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): nietzscheanos va fer una substitució al minut 63. Tuna Hasan Can va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marco McBride.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Marco McBride de nietzscheanos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Borja Eristain en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Alejandro Inarra anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 0 per a nietzscheanos.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Maruny Guasp va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de nietzscheanos Jesús Carasa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Borja Eristain es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 1.

Guardia CD

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Guardia van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Ciro Vaquero no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Guardia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antón Villagarcía, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Guardia sortien al contraatac. La falta llançada per Santi Nogueras va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pablo Iruña, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Alejandro García de Piedra va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Guardia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): El Guardia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 58, però en Ciro Vaquero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 104 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Guardia, l'equip va recuperar la pilota al minut 104 i va contraatacar. En Víctor Nava va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Enric Quinquillà de Guardia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alejandro García de Piedra va prendre el seu rol al minut 38.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Borja Eristain, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Alejandro Inarra va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Guardia i 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Guardia, Ciro Vaquero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Guardia Alejandro García de Piedra va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.