Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real de Caracas (1587410) - ChorizosAsados FC (989423) » 510955555: T45/R2

Copa 510955555 Información oficial sobre el partido 510955555 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

R.C. Deportivo Oviedo Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo Oviedo' en el partido 4 - 5 F.C. Cast Alineación oficial del equipo 'F.C. Cast' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
R.C. Deportivo Oviedo Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo Oviedo' en el partido 3 - 4 F.C. Cast Alineación oficial del equipo 'F.C. Cast' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,4 % 46,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C. Deportivo Oviedo

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17, Anzelm Karelus va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 101 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Anzelm Karelus es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): Després de 65 minuts de partit, Cosmin Potârniche igualava per Depoviedo en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 105 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per David Cascant va descol·locar totalment la defensa contrària i Kare Ilo no va perdonar i va marcar el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Miron Mihalache hauria d'haver estat gol al minut 4 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Depoviedo Enrique Cayas quasi va assolir l'empat al minut 74 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cosmin Potârniche de Depoviedo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. Cast

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Cedric Goodlad va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rolando Zampella va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Serafín Irimo, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 162 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Zsolt Sándor va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 4 - 4 al minut 71.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Zsolt Sándor quedar desmarcat i marcar per a F.C. al minut 73. El marcador es va posar aleshores 4 - 5 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Zsolt Sándor va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Rolando Zampella de F.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Emiliano Ponzi de F.C. va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sergio Puig Egido va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 60 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 60 de partit, quan un jugador de F.C., en Cristof Watzinger, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 68 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del F.C. puguin veure en Cristof Watzinger jugant de nou; ja que al minut 68 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Rafael Vita el va substituir sense tenir temps d'escalfar.