Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barakas FC (121764) - DragonTrack (1434116) » 510955347: T45/R2

Copa 510955347 Información oficial sobre el partido 510955347 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

Frenopático C.F. Alineación oficial del equipo 'Frenopático C.F.' en el partido 8 - 0 A Solana FC Alineación oficial del equipo 'A Solana FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Frenopático C.F. Alineación oficial del equipo 'Frenopático C.F.' en el partido 8 - 0 A Solana FC Alineación oficial del equipo 'A Solana FC' en el partido
Tiene un resultado normal 8.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frenopático C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador Sergio Otero de Frenopático, després de 14 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Stefano Di Gianpasquale va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Frenopático va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Stefano Di Gianpasquale des de dins de l'àrea.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Als 39 minuts, Éric Guyomard va ampliar l'avantatge de Frenopático amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Frenopático va augmentar la diferència quan Roger Rocaful no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Frenopático va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sergio Otero, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Michi Zillweger, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a Frenopático.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Frenopático va aconseguir el 8 - 0 quan Hansi Bledowa va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Frenopático a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Kostas Vogiatzakis va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Michi Zillweger, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): En Hansi Bledowa ocupà el lloc d'en Martin Philipp Goldacker al 7 minuts, dos minuts després que el jugador de Frenopático quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

A Solana FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Timo Paronen.