Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lomos (1369947) - LosPacers2 (993013) » 510955184: T45/R2

Copa 510955184 Información oficial sobre el partido 510955184 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

Sant Celoni FC Alineación oficial del equipo 'Sant Celoni FC' en el partido 2 - 3 Arbitros Club Asturias Alineación oficial del equipo 'Arbitros Club Asturias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sant Celoni FC Alineación oficial del equipo 'Sant Celoni FC' en el partido 2 - 0 Arbitros Club Asturias Alineación oficial del equipo 'Arbitros Club Asturias' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Celoni FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Celoni per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ulrik Rodman, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joachim Oskarsson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49, Valentin Peskov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Celoni va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kjell Eng en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Montalvo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Després de 74 minuts jugats, Ubaldo Navia es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Kjell Eng.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Ubaldo Navia no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Valentin Peskov.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ulrik Rodman xutant per a Celoni va fer anar la pilota just on la volia, però Miguel Montalvo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Xiker Altzaa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a Celoni.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Olaf Bendig de Celoni, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Miguel Montalvo en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Valentin Peskov de Celoni va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Joachim Oskarsson de Celoni anava molt fort i col·locat però Miguel Montalvo no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.

Arbitros Club Asturias

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Arbitros, l'equip va recuperar la pilota al minut 13 i va contraatacar. En Benedict Ganseuer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El Arbitros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Teun Lansink va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Arbitros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 93, quan Antonio Buonfantino va quedar-se sol davant el porter Xiker Altzaa, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfonso Rojas Caro.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Buonfantino de Arbitros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benedict Ganseuer de Arbitros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Arbitros Michael Badstöber va intentar enganyar Xiker Altzaa amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Alfonso Rojas Caro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Arbitros Miguel Inza va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Arbitros, Antonio Buonfantino, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Arbitros Miguel Montalvo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Xiker Altzaa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.