Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.LIONHEART (772921) - C.E.Roda de Ter (795437) » 510953664: T45/R2

Copa 510953664 Información oficial sobre el partido 510953664 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

F.C.LIONHEART Alineación oficial del equipo 'F.C.LIONHEART' en el partido 2 - 1 Jaen Rangers Alineación oficial del equipo 'Jaen Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.LIONHEART Alineación oficial del equipo 'F.C.LIONHEART' en el partido 2 - 0 Jaen Rangers Alineación oficial del equipo 'Jaen Rangers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.LIONHEART

Goles Goles

  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors del F.C.LIONHEART amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 68, deixant Guifré Fortiana en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 112 (Gol por la izquierda): Els seguidors del F.C.LIONHEART contenien la respiració mentre en Constantino Rojas Caro s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Constantino Rojas Caro, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Enrique Puig hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Santino Callmel del Solar havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Guifré Fortiana de F.C.LIONHEART va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 29, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Bruno DonVito va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Marc Carod de F.C.LIONHEART va intentar batre la porteria rival al minut 48 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Guifré Fortiana va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C.LIONHEART.
  • 221 Minuto 110 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Guifré Fortiana! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Jaen Rangers

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Gordon Großenaspe de Rangers va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Vitaly Shorokhov, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Rangers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Gordon Großenaspe va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pasha Hosseinipanah de Rangers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 114 (Lesión leve): Rangers va fer una substitució al minut 114. Jérôme Regard va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Vladimir Sedlić.