Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Textsurfers (122449) - Last Hope F.C. (434689) » 510953536: T45/R2

Copa 510953536 Información oficial sobre el partido 510953536 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

Textsurfers Alineación oficial del equipo 'Textsurfers' en el partido 0 - 4 tesudalasobacamora fc Alineación oficial del equipo 'tesudalasobacamora fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Textsurfers Alineación oficial del equipo 'Textsurfers' en el partido 0 - 2 tesudalasobacamora fc Alineación oficial del equipo 'tesudalasobacamora fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Textsurfers

Goles Goles

  • 109 Minuto 12 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Miguel Vera va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Pau Martínez Barnes va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Textsurfers, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Ruben Cardos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

tesudalasobacamora fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del tesudalasobacamora van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlos Gortázar va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a tesudalasobacamora l'avantatge per 0 - 3. Pau Martínez Barnes en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Passaven 85 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Apolo Marina va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): tesudalasobacamora quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Félix Solano va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 284 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Apolo Marina de tesudalasobacamora va fallar un penal al minut 53, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agoitz Aranbide de tesudalasobacamora es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): Després de 71 minuts, tesudalasobacamora va veure com el seu jugador Marc Manent havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Julio Porras entraria per ocupar el seu lloc.