Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Star fast (438919) - Pelochos CF (118764) » 510953487: T45/R2

Copa 510953487 Información oficial sobre el partido 510953487 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

Bariloche Team Alineación oficial del equipo 'Bariloche Team' en el partido 4 - 5 All-In CF "B" Alineación oficial del equipo 'All-In CF "B"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bariloche Team Alineación oficial del equipo 'Bariloche Team' en el partido 1 - 5 All-In CF "B" Alineación oficial del equipo 'All-In CF "B"' en el partido
Tiene bastante suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bariloche Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Bariloche, atacant per l'esquerra al minut 40, va aprofitar el magnífic llançament de Carlo Camera per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bariloche. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Richardos Andrikos xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Bariloche va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Laurits Tollaksen va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Umberto Werner, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Petr Pechenkin va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Odd Öing va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Carlo Camera va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Petr Pechenkin va rematar alt.
  • 241 Minuto 97 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bariloche, l'equip va recuperar la pilota al minut 97 i va contraatacar. En Sergio Agrelo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Laurits Tollaksen de Bariloche va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

All-In CF "B"

Goles Goles

  • 152 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Jakub Miketa va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.
  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): All-In B van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 63 quan Julio Groni sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip All-In B va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Julio Groni va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 3.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Brígido Pereira Gonçalves, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 4 - 4 al minut 77.
  • 171 Minuto 108 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Stefano Pirini que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 4 - 5 per a All-In B.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Valer Ianul de All-In B va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Brígido Pereira Gonçalves es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 281 Minuto 110 (Ocasión por el centro): Valer Ianul quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Iñaki Lapuente, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 100 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Vincent Adolfsson va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ionuţ Petrişor.