Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PUERTO_VELEZ (1366155) - Barri La Plata C.F. (1431373) » 510953268: T45/R2

Copa 510953268 Información oficial sobre el partido 510953268 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

PUERTO_VELEZ Alineación oficial del equipo 'PUERTO_VELEZ' en el partido 3 - 2 Barri La Plata C.F. Alineación oficial del equipo 'Barri La Plata C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PUERTO_VELEZ Alineación oficial del equipo 'PUERTO_VELEZ' en el partido 2 - 1 Barri La Plata C.F. Alineación oficial del equipo 'Barri La Plata C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,4 % 30,2 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PUERTO_VELEZ

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al PUERTO_VELEZ una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Mario Mazzocchi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 18.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Rafael Cambra va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de PUERTO_VELEZ.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rafael Cambra va anar directament als peus de Diego Callo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): PUERTO_VELEZ per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Mario Mazzocchi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Pedro Sierra va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PUERTO_VELEZ.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Cambra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Mario Mazzocchi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Miralles de PUERTO_VELEZ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Cambra.

Barri La Plata C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Barri van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Lovro Ostrovski.
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Als 57 minuts de partit, Patrick Ohltmann de Barri va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Barri es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Lovro Ostrovski no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Falco Lankwitz al camp.