Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

''CD SaN FeRnAnDo'' (490186) - Termitas Asesinas (1600618) » 510953090: T45/R2

Copa 510953090 Información oficial sobre el partido 510953090 en Hattrick

03.12.2014 12:00:00
Copa: Temporada 45 / Ronda 2

''CD SaN FeRnAnDo'' Alineación oficial del equipo '''CD SaN FeRnAnDo''' en el partido 0 - 2 Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
''CD SaN FeRnAnDo'' Alineación oficial del equipo '''CD SaN FeRnAnDo''' en el partido 1 - 0 Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

''CD SaN FeRnAnDo''

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Luciano David Ramírez va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Víctor Mazarredo de El CDSF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): El CDSF va fer una substitució al minut 73. Klebinho Vasques va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jorge Catón.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Jorge Catón de El CDSF va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juan Luis Peñate va prendre el seu rol al minut 89.

Termitas Asesinas

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Jaime Robledillo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Termitas, Antonio Lalor Cabañas, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Jaime Robledillo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Termitas i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): El Termitas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 4, però en Procopio Campani va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergio Escolar estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que César Rico, als 65 minuts, va fallar per ben poc.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cornel Ţincu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Robledillo de Termitas es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.